“OoBase”, die auch als “Base” Open Office ist eine kostenlose, Multi-Plattform-Datenbank

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
NINCS KATEGORIZÁLVA

“OoBase” más Neven “Base” Open Office ingyenes, Multi-Plattform-adatbázis

Egy kis SEGÍTSÉG Kerem?

Ez az az oldalak Open Office segítségével, az ötletek útmutatók kap és több ezer találatot havonta. Kapok vissza semmit. Nem panaszkodott. Von! Én nagyon Halas, PM Szulok ha vagy beszélve NoviceGuard des tanárok kezdeményezésére, Akik érdekeltek lehetnek Abban, hogy azok der gyerekek, és hogy az Megy elektronika programozás amatőr. Saját oldal megmutatja nekik valami, ami elveszi néhány szóváltás, és megvédi von berendezést von gyerekek. I “eladni” ez az én mintegy költsége $ 25 Attol függően, hogy lehetőségeket. Ha rákattint von linkre, akkor megnyílik egy új oldalt. Csak csukja ezt, ide és vissza akkor Jon dolgokat Openoffice. Ugyan már … aki vagy nem Ishmerai Szulok von tanárok ?? NoviceGuard- elektronika gyerekeknek. (Facebook “tetszik” stb, természetesen szívesen … az, hogy vagy erre!) (Http://tinyurl.com/NoviceGuard egy út az könnyű oldalon.)

Első rész:

ASJ ooBase vagy? Ha Igen, akkor tanácsolják AZT, hogy kezdődik des fejezetben konzultáció Ebben. AZT kapsz egy Verschiebung, korlátozott ismétlés és átfedés. Ugrálást ha szeretne von lehet szekvencia azokat hatékonyabb Ezzel.
katalógusa
= = = = = =
Forgószél Túra . Ez nem bemutató jellemző, amit IROK. Ez nem Visz, hanem gyorsan bar “dolgok”. Wir ess kétségbe ha Megy Tüll gyorsan … elmagyaráztam von dolgokat teljesen máshol. Ebben forgószél Verschiebung, létrehoz egy kis asztalon, futtasson egy egyszerű jelentés. A másolatot az elkészült adatbázis IS letölthető IGY megtakarítja adatbevitel IDOT, és biztosítja, hogy NEM helyesírási megakadályozzák von Masol működését.Munka adatbázisok: bevezetés . Előfordult dolgozott Access, dBase, Paradox, stb? Esetleg hagyja … ez rövid. A legjobb Talente, hogy Atlass, csak az Abban esetben. Ha nincs RA szükség, akkor képesnek Lennie ARRA Kell, hogy gyorsan elolvasta. Ha nem Tudja elolvasni gyorsan … szüksége van Ra!

Telepítetted Openoffice … ami az adatbázis így kap . Úgy működik … többnyire … für! ! ! : Nem az adatok lehet szerkeszteni olyan alakban, valami vagy más “csak furcsa”. Az oldal ad rövid jegyzeteket ooBase szükség van és egy JavaEngine hivatkozások TOBB telepítés beállítási segítséget Utan. (Nem sok “Talal megtalálható” hogy Open adatbázis von akkor nem az első Lenne Aki találkozik Ezzel von bosszúságot. Könnyen festen boldogan.

“Az űrlap” csak olvasható “nem tudok szerkeszteni” . Ez az egy új gyakori gond felhasználóknak.Ein szerkeszteni az adatok! (Próbáld ki, és meglátod!) Von “nem” szerkeszteni az űrlapot. Olvasd er EZT eine rövid üzenetet, hogy megtanulják, hogy megváltoztatni von formáját Design, miután Minden.

frissítése Openoffice . Rövid feljegyzéseket, hogy milyen Siman épített mechanizmus Openoffice 2.x dolgozott nekem, 3.0.0 Amikor frissítettem Windows-gép verzió Open Office. (EN meisten Openoffice 4.1.1 és a frissítéseket ist JoL die számomra működött.)

Ubuntu Linux Openoffice (és adatbázis) telepítés . Ha megvan ooBase Siman, akkor kihagyhatjuk ezt az oldalt … Apple-próbáltam használni die Forms-Assistent? Ez az oldal kérdéseket heißt foglalkozik Java Engine.

Egy egyszerű címjegyzék asztal (nevek, címek és telefonszámok) : azert csak, hogy minket kezdődött.

Mezőtípusok / adattípusok : SZOTE gyors adattípusok Egy, Tisch mezőtípusokat Neven, hogy segítsen, wie állítanak asztalokat ha. (Van hosszabb Vita von “diskurzusok” Gyűjtemény ist.)

Alternativ Modon létrehozni táblákat : Nem szükség, hogy ezt olvassa ihn. Táblázatok létrehozása von Tervező Nézet. Ha Tüll újszülött szakaszban adja az egy táblázat ProbeDesign? (Ajánlott von kalandvágyó KEZDŐKNEK ist!)

Egy egyszerű űrlap : kezelése CIM könyv adatok olyan formában, amely ein jobbra Modon csinálni Kell. (A ” formanyomtatványokon (A Fodor) ” … ist formában bemutató kiterjed die részletesebben. Vorwärts Wartung néhány Modon kiegészítő Materie.)

Egy egyszerű lekérdezést : Az első pillantást lekérdezések hat címjegyzék adatait.

Az elsődleges kulcsokat : rövid jegyzeteket, amit meg kell minden Tennie asztal: tartalmaz egy elsődleges kulcsot. További megjegyzések jelennek Meg Két Szintia elsődleges kulcsokat Tutorial .

Két Alternative …

Drucken címmatricák : Egy gyors útmutató, kihagyva néhány részletet.
katalógusa
Drucken (kiválasztva) címmatricák : meghosszabbítása von címjegyzék Tutorial. Ugyancsak tárgyalja VÁLOGATÁS és szűrés.

Formanyomtatványokon (A fodrok) Grund technikákat elsajátítani Kell. AZT javasoljuk, ez az bemutató auf számára, nem ist annyira von tájékoztatást, hogy formája, hanem általános információk az út fedezett Hogyan ooBase működik Wartung. Ha ezt kitölti von bemutató, akkor megtanultuk, Hogyan Kell táblázatot bemutatni des mezőket von kívánt sorrendben, többek között. Akkor ist Kell mutatni, Hogyan szűrni milyen iratok jelennek meg. Minden jó dolog! (A ” egyszerű űrlap ” bemutató bekommen um Egy részére szereplő terjed Pontok Ki ez bemutató központi ist, die kevésbé átfogóan, és sok figyelmen der járulékos TeMaK hagyva Kivu.)

Hivatkozási Integritas, többasztalos Formen és lekérdezések, használata KAPCSOLATOK Ez … Font fogalmak von Szervezet én és nem útmutatók róluk Tökéletes, ezért Letra hoztam die “vezető von vezetők” amely az, Amit linkre kattintva!

Matton

Ugras oldal Tartalomjegyzék

Kérjük kedvemért? (Független Open Office … van még az, hogy lejjebb!)

Álljon meg egy pillanatra, hogy meg látogassa von http://Flat-Earth-Academy.com ? Celje, hogy segítsen von gyerekek (vagy felnőttek, Akik kimaradtak az iskolában!) Érdekli von Tudományos, hogy mi a kérdés, hogy elérje der “alapvető keretet” zu Tudas, amelyre lehet építeni egy jó megértés. Nem “cukor” nem egy Napló bewegt grafika vagy csak néhány koncentrált oldal elrendezés … gut für Sie DOLOG. Kell Ott Lennie néhány ember maradt, Akik nem félnek, hogy “Munka” az tudásuk terjeszkedés gesucht? Szinten EMLITA Minden Relevanz fórumon meglátogatott Kerem? (Owens új vagy Lapp ablakban IGY bezárására csak vissza juthat.))

Látogasson er http://Flat-Earth-Academy.com …. Kerem!

Ein második rész:

Létrehozása formájában von számított mező : Ez egy Schriftart képesség, és más gyakorolja ismeretek elemi.

Bővebben számított mezők : Ez bemutató, névlegesen, kiszámítása kb bevételt és az Amazon und eBay eladási. Felvesz eladó egy rekordot Minden, és kapsz két jelentést … egyetem származó bevétel Értékesítési eBay, Amazon az az egyik von bevétel eladási. Wir gondold “én nem az eladni interneten, semmi szükségem”

Wir gondolja, hogy mivel die “Válasz” az eladók szemlélteti néhány Modja Remek, hogy az adatbázis Stuff köhög Art und Weise.

(Két jelentést, mivel die képletek, Amit KAP miután egyik eladta az az piacok bevételt eltérő Értékesítés képletet des TOBB.)

Ez nem egy “Kell Hogyan csinálni” Dolog egy. Die ismerve az alapvető “mozog” nem Eleganz. Ez nem Megy bei “Hogyan Kell csinálni” néhány dolgot … AZT ist mutatja, hogy az újítások.

Írásbeli 2015 júliusában, ez nem olyan hosszú von fogat, Minze az én útmutatók, IRT ist több és azt ügyesen kihasználva der Munk amit hozott, mielőtt Csini ez!

Többszörös asztalok, KAPCSOLATOK, hivatkozási integritást : 7/6 … jobb az írásbeli átlagnál bemutató … en útmutatók érintő kapcsolatokat ist “felnőtt, liegen auf feje” sajnálom, úgyhogy ELO útmutató von különböző kapcsolatokat Oktató .

Importálása asztalok más helyeken, például nem ooBase adatbázisok : úgy tunik, ez egy népszerű választás. Ez segít, CSV fájlok többek között az, hogy az adatok Beirne Újra uns. Ez egy segít attern másik adatbázis-kezelő, például Drag Access. Alternativ úticél: Mozgó dolgok között Open Office alkalmazások és Hogyan exportálni ooBase CSV . Egy van nekem ist általános bevezetése elválasztott vesszővel ertekek (CSV) fájlokat az számára auf. Ein szeparátor mindig vesszőt nem az úton. Szeretnénk Ha AZT, hogy Hasznos Microsoft Access adatbázis van egy rövid megjegyzés, hogy az számára eingeschaltet ist.

Ein csodálatos Report Builder kiterjesztés az Oracle von Sun Microsystems korábban : Egy gyors bevezetés alapvető használatát. Az oldal Anzeige ist “Kell Hogyan telepíteni” Információ … en nem gondolja szüksége van, hogy TOBB? (AZT hiszem, ez die meisten der “Standard”, “beépített” jelentés Generator „ . )

“Regisztrálása” adatbázisokkal, valamint KÉSZ mentést : az információk Olvasd KÉSZ másolatot Biztonságos Munk ha NEM Mastix. “Regisztrálása” MARAD egy kis REJTÉLY számomra von ez bemutató megvilágítja, Remel!

Elhelyezés megszorítások asztalok : Tartas az Adat adatbázis szabadon rossz; megelőzése érvénytelen adatok.

Listbox és Comboboxen : segédanyagok További adatok rossz szabadon táblázatok Tarts.

Hivatkozási Integritas, többasztalos Formen és lekérdezések, használata KAPCSOLATOK Ez … Font fogalmak von Szervezet én és nem útmutatók róluk Tökéletes, ezért Letra hoztam die “vezető von vezetők” amely az, Amit linkre kattintva! Egyikük teremt adatbázis két Tabelle, die lekérdezéseket és és hozza Letra formák információk kinyerése von táblákat. Leírás ez nem tartalmaz olyan jelentés … “eredményei” egy formája, amely egy összeszerelik adatot Leicht ablakot használat.

Mezők anzeigen Das több táblából egy lekérdezés : egyesítések használatával. Ez egy szokatlan Tutorial. Mar kezdet kezdetén, ez tartalmaz és egy bevezetést von vétel eladási tőzsdei hívások és TÉSZ. Nez úgy ki egy “Nagyobb” Projekt liegen jellemző ez Leírás. Ez hosszú von Remel, Meger! Szokatlan ist az, Link hogy egy van amely lehetővé TÉSZ, hogy letöltse auf dem Kész adatbázis.

Datenbank képekkel, 1. rész … általános néhány és készségek : A látszólagos der ennek die bemutató, hogy meg Mutassim, Kell Hogyan diagramokat építeni Egy vagy az egyik adatbázis területen képeket. Akkor ist, ha NEM érdekel, hogy érdemes Lenne von futást von bemutató néhány általános Pontok formájában Design, amely tartalmazza. (Frissítve ooBase 1.2.1 3.2.1 és ORB)

Datenbank képekkel 2. rész : Ez az kiterjed 1. rész, amely megmutatja, Egy felépíteni Hogyan adatbázist Kell, die képek belsőleg amely rendelkezik NEM, az tárolja csupán hanem gesucht képet, továbbra amely az ist die fájl Külső adatbázisba. (Frissítve ooBase 1.2.1 3.2.1 és ORB)

Az elsődleges kulcsokat : További megjegyzések. Összetett kulcsok. Ellenőrzőösszegek. Kiterjeszti észrevételeket az az én Level One Tutorial elsődleges kulcsokat .

Matton

Ugras oldal TartalomjegyzékA földgömb jobb segít, hogy az ha csinálnak Ez igénybe Oldalak Veszi ist érdemes IDOT. Ez az Interakt; játszani Segel akarja ha. (Meg Kell használni die böngésző “vissza” Gomboti, hogy itt Újra, miután Erre.) Információ egyetlen die rendszer Az rögzíti, az oldalra Amikor die látogatók belépni, Ahola és az az Oketa csatlakozik internetre ISP. (Az én esetemben, hogy 60 mérföldre onnan, Ahola én Elek, Abban die pillanatban.)

Ez szó, hogy nekem, mint egy ingyenes szolgáltatás Revolvermaps.com . Ha TUDOD, Hogyan Kell beszúrni HTML saját weboldalakat, hogy könnyen hozzá.

(Kérjük uns von Revolver Karte kódot fordítások ezt az oldalt.)

Ein harmadik rész:

fontolóra ezeket már kényelmesen után az sok dolog előző részekben. Ez vagy Periferias Thema, vagy nehezen igénylő néhány ooBase élményt.

A “egyszerű” jelentés: A kijelölt tételeket, és gondoskodik azok válogatni : Egy egyszerű követelmény. Nem nehéz … ha TUDOD, Hogyan. akkor amely, miután szokatlan elolvasta KISS EZT (az az Ezen útmutatók oldalon) bemutató. (Ebben Egy, EN kevésbé olvasó kézre liegen Maske.) Össze Fogunk adatbázis Egy kis (két meso Hut rekordokat.) Die Metallplatten lemezt Egy Jelölje lekérdezést néhány. És azokat, válogatni (a jelentés) emberbarát Egy formában. Néhány limlom annak, hogy ein jelentés “Professzionális” szerepel von végén von bemutató. Írásbeli 14.09.

Funkciók (hinzufügen, száma, Interi, stb.) És csoportosítása : Nem az én legnagyobb csiszolt bemutató! És egy Festék magam sarokban, vagy Ketto. HA kíváncsi, funkciók használni Hogyan lekérdezések Kell, ez segíthet. Birkózni tudunk És az mindketten egészet ha, válnak dolgok Hasznos nagyon lehetővé: Egy kicsomagolása adatbázis, az például évesek átlagos pontszám 12, Akik bis 7. osztályban, Egy megpróbálnak időzített Matematika Amikor Teszt. (Az adatbázis Tartana pontszámok sok gyerek. A lekérdezés Egy táblázatot “feldarabolásos” az adatok, hogy az igényeinknek.) A technikák nyílt der Modja, hogy megtalálják, Csoport Egy die feljegyzések, die teljes (összeg), der die átlagosan Gróf legmagasabb EGYÉNI rekord, legalacsonyabb, szórás. És ez még csak von funkciók! Ein bemutató ist érinti csoportosítás rekordokat. A bemutató Jon egy letölthető adatbázis liegen adatokkal, és Előre beírt lekérdezések, űrlapok, jelentések von kezdéshez.

Két asztal egyik formája : egy formája … egyik formája … nézni rekordok két Tisch, és szerkeszteni, hozzáadni, törölni rekordokat von táblázatokban. Egy alap készség. Nem Kell dolgozni közvetlenül táblákat. (Annaka Ellen, hogy szám felhasználási gyakran, hogy őszinte legyek. Sóhajt.)

Adatáthelyezés között Open Office alkalmazások : egyszerűbb, liegen auf FÉLELEM! Ez az kerületi egyik Gegenstand.

Cascading szelektor … von adatlapokon : Ein felsorolja adatlap Egy az első Form neveket. AUSWÄHLEN egy. Ha ezt megtette, hogy egy második adatlap meg az űrlap Jelenik mindenki, hogy az első név die “People” táblázatban.

Cascading szelektor: Second Level . Egy ListBox, és általában, hogy több Okos. Ez munka nélkül első Makro. Aran Ezután egy kis Makro-, akkor javítani von megoldást.

Ugras oldal TartalomjegyzékMakrók:

Nem ígérek semmit, hogy magában von Makro- Jelenik máshol von megpróbálom Tartan legtöbb Dolog bevonásával makrók itt.

Izzadtam Vert, és hogy megismerkedjen Ezzel von makrók leküzdésében néhány (REGI) korlátozások “A (korábbi) Határ” die ooBase. Körülbelül két héttel után az, hogy egy új Kész tisztában változatát ooBase Lett. Korlátozott vizsgálatok utalnak arra, hogy legyőzi von korlátait & nbsp;! & Nbsp;! & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Ez egy “Hurra!” Nem egy nyögés. (Nos Egy … nyögés kicsit. Teny AZ, hogy én rossz kalandom időzített.)

Ein ooBase 3.1 tárolhatja makrók egy HAS adatbázis Altalit .odb fájlt. Tárolhat makrók az adatbázisban Valok. AZT ist Tudja, hogy ein képeket von jelentésekben. (Adj fejlesztése komoly figyelmet ha még mindig von valamit, mielőtt 3.1. Tett néhány Open frissítéseket az Evek Soran, Windows megbánás nélkül .. der hogy ein szokásos óvintézkedéseket.) (A képek die jelentésekben, akkor Kell ist Oracle Report Builder , korábbi Neven der Sun Report Builder, vagy SRB. én von tesztek 1.1-es verziója. eddig heißt kap egy űrlapot von képek megjelenítésére az adatbázisban tárolt és képek, amelyek csak az út számukra az adatbázisban tárolt. eddig csak azt tudom, hogy jelentések, hogy Ki képeket nyomtassa die korábbi fajta. másik SRB jó 1.1 Dolog der OO3.1 + az, hogy ein “Keep Ratio” bevezetésre képek opciót megjelenítésére került.

Makro- programozók: kezdődik ezekkel zu …

OOP és események : Schrift bemutató während der Stillzeit elemek és munka elvek részt semmilyen Makro- Open Office – Modul. Matter Néhány itt segít megérteni gyakorlatokat, Köves hogy ha dolgozik, makrók, amelyek NEM “megállapított” általános követelményei Open. Nem könnyű olvasmány von ajánlom neked.

Első lépések makrók : Ez egy Schriftart bemutató ha szeretne AZT, hogy az működjön együtt makrók Open Office Modul vagy nem az én ERTI Matter Minden más makrók útmutatók. Egy egyszerű “Hallo Welt” Letra Gombe, hogy bemutassa különböző pontokat. Sok dolog magyarázni SZAVAK szótag egy. Ein kezdő bemutató, vagy von véleményét közbenső programozók Makro-.

Makro Gondolatok Egyéb használatára : Nem nagyon JoL megírt, ha AZT szeretnénk, der Meister makrók hogy segítségével, die die végig kapsz További munka ismeretek. Többek között nézzük dolgozik benne egy egy négyzetet oowriter dokumentumot. Ismet: magyarázata SZAVAK szótag egy.

Makro- programozás: a második Szintia …

Futtatása néhány gombok ooBasic : Ebben die leírásban, akkor kapnak kevesebb segítséget, van, hogy néhány felfogni, Csini Mythos …. érhet Amino Oktató er munka az SORANA der Fenti ha Kell.

Felhasználói funkciók : ASJ létrehozása “SZAVAK” Open Office munka az, különösen oocalc. Ebben die leírásban, Egy Letrem hozzon akkor függvényt, kidolgozza amely az “adó-” Ara valamit ha tudjuk, hogy a “adózás előtt” anzeigen, az valamint mértéke adó. Magyarázni dolgokat tettünk Miután des bemutató, képesek vagyunk arra, hogy csupán der dolgokat, a = tkbWithTax lie (200.3) von munkalapon, 206 és kap.

Fájlok : Ein Makro, amely egy Torl fájl, és másolja von másik. Megjegyzés: Ez “Munka” Zárt dokumentumok Website von lemez, nem eine “Cucci” belsejében fájlt egy. (Az egyik fájl lehet nyitva, Amikor von Makro- hívásakor von másolja csak az aktuális lemez példányát. Még nem nem mentett módosításokat von fájl másolható.)

Dokumentum tulajdonságai : Ez nem találnak úgy Nez ki … … vizsgálva tulajdonságait választ Összes des dokumentum von Makro- van tárolva. út az, nézzük néhány rendelkezésre álló dokumentáció megnyitása Büro programozók .. API és ooBase.

Makro- programozás: A harmadik szinten …

Elérése funkciók Külső és eljárások belső DLL ek. Ein Windows-DLL biztosított saját használatra, miközben az első lépéseket. Egy LDPE segítségével dolgozzák oocalc munkalap von úgy velem, az alapelvek általános. Ein funkcio die DLL nevezik; ez egy szöveggel tér vissza, amit meg majd jelenítse von sejtben von munkalapon. Az alprogram die DLL Hely “Hallo Welt” képernyőn egy Üzenet doboz ha valami történik von oocalc hívni AZ alprogram munkalapot.

Makrók ooBase …

Ein Következő feltételezzük, hogy van Nemi ismerete dolgozó makrók, amelyek segítségével szert dolgozva von Fenti útmutató lépéseit!

CSV Exportálása az egy gombnyomással: Ez nem csak az emberek, Akik szeretnének exportálni CSV. Ha használni kívánt makrók ooBase, olvassa er ezt az esszet. Ez az Visz át alapvető készségek hat fájl exportálásához CSV példaként. Úgy kezdődik, Szintia die semmiből von Open Office előtt makrók használó ha, vagy kezdő, jól tenné akkor, hogy vizsgálja Weise Oktató két legalább Ebben az első die “Makrók” c. Beszélnek az “egyszerű” makrók Open Office. Minden járnak lesz szükség dolgozó makrók ooBase …. és így Forward!

Vannak Hall of makrók? Ez rövid esszé tárgyalja, Ahola hat makrók vannak tárolva, és részleteket von Kapcsolódó ooBase kérdés. Ugras oldal Tartalomjegyzék

“Hogyan” utasításokat:

Ein Lapok Ebben die részben Alig tartalmaz töredék “Hogyan” információk. Ez kevésbé “Tutorial”, post az előző részekben.

Csinálni lehet Amit nem … nem az legalábbis Open Office: Zugriff MySQL Web Szerver cég „1and1.com‚s szerverek Hosting … AZT mondom, Hogyan lehet használni az adatok ilyen adatbázisok weboldalaidba kereszt PHP.

Ein dátumok bejegyzések kiválasztásához bejegyzések : Ha azt az adatbázis dátumait, tárolva die “dátum” Adat-típusú, néhány “érdekes” következményei merülnek Art und Weise. Ez “Hogyan” megmutatja, Hogyan Kell építeni lekérdezések kivonásához bejegyzések dátumok alapján Oketa.

Táblázatkezelő Adatmozgatás adatbázis : A “rossz” tutorial- magyarázza NEM, NEM akkor megérteni, … von lehet Mit Csini, Egy kapsz hogy “klikk ez” Válasz ha ez Minden, Amit akar.Egyengeti az gesucht ….

Egyszerű levelezési Letrem Listen- levélcímkék : Egy másik “rossz” tutorial- magyarázza NEM, NEM akkor megérteni, … von lehet Mit Csini, Egy kapsz hogy “klikk ez” Válasz ha ez Minden, Amit akar.

Hogyan klónozása Open Office adatbázis : klónozása adattábláid, űrlapok, lekérdezések, jelentések és regisztráció von Klonal.

Adatmegosztás : Hogyan, hogy másolatot adatbázis mások; Hogyan Kell egy használni másik számítógépen.

Keresik Art von dolgokat hat Kezia Van egy Kézikönyv? Halle kap meg!

Verketteten mezők : Kapcsolja Hurok két egy vagy több mező szövegbe. Tedd von “Jane” és einen “Smith” – & gt; “Jane Smith” például. Vagy Akari “Smith, Jane”!

Rádiógombok formák Funk gombok Modja annak egy jó, hogy csak segítsen von felhasználóknak BE Érvényes adatok. LDPE ist fokozatos Fejlesztési ad … egy eszköz, hogy Lobby akarsz lenni, inkább előbb liegen utóbb. Kevesebb sietség, Nagyobb sebesség.

DDE Használata iratok megőrzése lépésben . DDE egy kiforrott Technologie megosztására adatok dokumentumok között, és az Open Office megvan “Standard”.

Zeichnen térképek országokkal színezett adatok szerint róluk. Van egy nagyon egyszerű Modja annak, hogy valóban látványos eredményt!

CSV exportálása adatok fájlok : Az gesucht megtenni bármilyen Open Office alkalmazás. ( CSV fájlokat máshogy .)

Fix Linux Űrlaptündérben problémák : úgy tunik, hogy egy már Problem Forms Wizard ooBase telepített Ubuntu egy Ponton. Das Problem ist még mindig léteznek. Könnyen rögzített, zu “reparieren” hozhat kérdés mehr … Nem vagyok szakértő Ubuntu elég tudni, hogy nem … die Latte más problémák von korlátozott teszteket.

Készítsünk egy automatikus növelés területén : Ein Autovalue létrehozni von területeken, amelyeket kitöltve az számára auf dem számítógép. Hasznos elsődleges kulcsok, sorozatszám, stb.

Auto-növekmény indítása : Van egy olyan területen, Autovalue meghatározott Igaz? Szeretne változtatni von számot, amely felhasználható von Következő rekord? Ez “Hogyan” megmondja, Hogyan … és ez könnyen megoldható!

Ugras oldal Tartalomjegyzék

Előadások:

Az alábbi Lapok kevésbé “keystroke- melléktermékként gombnyomás” kevesebb der “Számvevőszék mindazonáltal die” Vene. OK több mint előadások. Ez Talente olyan könnyű és nem olyan Szórakoztató olvasni von nekik egy esélyt? Ein felsorolt ​​az “egyszerű / Font” hogy “kevésbé könnyen / kevésbé kritikus” Thema. MIG adattípusok nem az egyik körülbelül különösebben könnyű, ezért különösen Guss! Persze, én nem biztos, melyek fontosak von A igényeinek. Remel Hasznos Minden OK!
Kereszt megtölteni formák adatok több asztalon Ha több mint egy asztal adatbázis az, ez egy nagyon rossz Otlet, hogy minden belépjen Adat kétszer, azaz der “duplikált” (remélhetőleg! Ez az egyik Probleme) két helyen. Ez nem egy teljes esszé beszél kicsit Errol, és arról, Hogyan TUD adatok több mint egy asztal egyetlen formája, hogy összehozza azokat von dolgokat, amit akar.KAPCSOLATOK és csatlakozik : Speichern az adatbázisok asztalon több … ami nem herb sokáig … tényleg, tényleg Kellen kezdeni beállítás “KAPCSOLATOK” az adatbázisban. És nemsokára, akkor Kell “csatlakozik”. Ez nem ugyanaz von Dolog, folyamatosan elmosódott von fejemben, és Remel, hogy ezt segít leküzdeni Problem különbségek.

Aadatok “típusú” : Kritikus von táblázat Design. (Van egy gyors bevezetést adattípusok az “Első rész” ist.)

CSV adatfájlok : Egy rövid, általános magyarázata “vesszővel elválasztott ertekek” fájlok, Neven más “Vesszővel elválasztva” fájlokat … Hasznos adatáthelyezésről alkalmazások között. Ein pontos Részletek használja Oketa Open Office (általában) magyarázata máshol … sajátosságait adatimportálással , exportálnám és a között adatáthelyezésről Open Office alkalmazások .

Run SQL parancsot közvetlenül? Elemzése SQL? : OoBase van (! Az adatbázis) Kezdő-barát. Azonban Eljon idő az, Amikor die “segítséget” útban. Akkor fut az SQL közvetlenül. Kit érdekel. Amikor. Kell Hogyan csinálni. (Ez csak az oldal mintegy SQL parancsok segítségével der Basis. Írtam máshol von der saját SQL szerverek .

Apache / MySQL / PHP : Készen Alle kihívásra? (A nagy kihívás.) Szeretne használni ooBase ingyenes többfelhasználós adatbázis? (OoBase önmagában nem többfelhasználós.) Szeretne adatbázisokhoz kereszt LAN interneten vagy az, és Ismet ooBase von kliens gépen? Szeretne felhasználók változatos és szűken meghatározott kiváltságokat? Ez tanulmány igyekszik segíteni …. ez nem egy gyors olvasni! (Az út, akkor ist beszél szórakozás akkor Volna Letra lehetett von dinamikus weboldalakat útján PHP hat.)

“Csak” egy MySQL adatbázis Szerver , az Open Office “ügyfél” vagy “Front End” Ez Lenne von kihívás ist … bar nem az egészen von kihívást előző Kaland. Eine MySQL egy ingyenes többfelhasználós, Multi-Plattform adatbázis Szerver. érheti MySQL Szerver az interneten kereszt. (OoBase önmagában TAVOLI támadható vagy nem hozzáférést többfelhasználós.) A Egy Kapok készlet MySQL Oldalak Szerver elmagyarázza Megy Sokat Letrem hoztak die február és és Megy Vorwärts Március 2013 erőfeszítések korábbi liegen néhány das Subjekt. Mester, ich bennük van, és egy jó akkor már kezdet Fele, hogy készen alle ein nagy kihívás, Kézdi bele egy Apache / MySQL / PHP, említettem ezt az Elem már.

Ugras oldal Tartalomjegyzék

Fallstudien:

Példák adatbázisok feltöltése saját szükségleteit. Szinten esettanulmányok adatbázis tervezés ELEM. Wir nézd Meg alanyok A Fenti esettanulmányok, és azt mondják „Telefonszámok listája? Nem Kell egy Tennie aufgelistet Telefon. “

Ez Geist szemléltetésére általános pontokat, és mindezt adhat “Ez egy jó Otlet” Gondolatok.

Ha ez megtörténik, szerencsésen Amit NEM Kell BE állítania von telefonszámok listáját, szép és JO azonban AZT megkísérelte olyan általánosabb hasznosságát írtam az esettanulmányok liegen.Minden, amit egy olvas döntésekkel Vettori megoldásában hat Probleme. Olvastam AZT, hogy eine szerszám, amit használnak. Meg kell elvenni ötletek, amelyek hasznosak adatbázisok … például az sok adatbázis létrehozni próbálnak me!

= = = = =

Elsődleges kulcs Design: Trükkök von kereskedelemben. Ein Rind az elsődleges kulcs terveztem die “Könyvek” táblázat egy adatbázis Igazából használat. (Ez körülbelül könyvgyűjteménye Egy.) Alkalmazható általánosan szám Spitze.

Familiengeschichte: Egy adatbázis Osok : A munka folyamatban van, die lényeges Eleme, hogy az adatbázis “önteni” amit tudsz …, És Hogyan Tudja, hogy az emberek … die múltból. Házasságok, gyerekek Font dátumok stb.

Láncolt listák, DNS Familiengeschichte : Ez egy tanulmány kicsiteltér von legtöbb az oldalon. Úgy beszél (hosszasan!) Egy Probleme TÉSZ bizonyos előrelépések és azt vizsgálja, Hogyan lehet megoldani AZT. Für egy teljes, Open Office BaseMegoldás még nem nem Alle rendelkezésre.Remel valaki TUD küldeni egy Megoldás! Addig esszé az adatok továbbra heißt Ertekes gyakorlatot NeZi, és Hogyan lehet kódolni. Az adatok Nebel betölteni der Matrix von ritkán. Az adatok Zentner legjobban tárolni láncolt Liste. Lehet egy ilyen szerkezetet tartanak RDBMS? Az út az egész Dolog merült wie Wartung, hogy tervezése adatbázis megfelelő DNS céljából családtörténeti kutatás .

Department of Motor Fahrzeuge- im Paradies : Ez az az adatbázis alapot von További ismertetők. Az adatbázis lehet letölteni. Négy asztal, KAPCSOLATOK Letra. Ez egy alapja adatkezelő rendszer az egy sziget hipotetikus Karibi Közlekedési rendőrök.

KET al-formák bilden : Egy szerény Dolog kis. Az egy kis összefüggésben adatbázis információk von növényekre példaként, egy űrlapot két al-formákat Letra Hoz.

Eves adományozás : Egy adatbázis nyomonkövetnünk adományokat méltó okoz. Nem “Rakete Tudományos” alap meglehetősen rendszer.

Börse Befektetési : Megjegyzések egy adatbázist, amely Nyomon követi lényeges adatok von tőzsdei befektető. AZT ist Remel, érdekes, hogy kezdő magánbefektetők általános Pontok rekordokat meg kell Tartan.

A “való világban” Például : ismertetése néhány Igen “piszkos” Munk, hogy megfelel bizonyos valos igényeit.

Projekt részvétel : Egy adatbázis Nyomon von dolgozó emberek Csoportja projektek egy. Hasznos, mint egy illusztráció, amely “vonal” von Informationen több Einheiten, és egyéb dolgok. Az letölteni lehet adatbázist ha akarja. Nem “teljes” sem … Leiras asztalok az, Hasznos von saját Jogan, az.

Az EGYÉNI alkatrészek:

Egyes “illusztrációk” hogy támogassa sok más oldalak Ezen von honlapon. Ez olvasható von saját, és a Kapcsolódó gyakran, különösen von bevezető útmutatók.

(Tehát Hagop Merjian, ich nem angol emlékszem orak 40 evvel ezelőtt valami. Nos … emlékezett Bit!) Ismeretlenek Azoknak Henry Reed “elnevezése Parts” , Egy Meger látogatást ez. IRT egy katona tapasztalata eine második világháborúban bar Kell BE vallanom En ms emlékeztem, és hogy az első honnan Wilfred Owen világháború. Valószínűleg lehetne alkalmazni, hogy csak Szintia Minden katona élete néhány változás.)

Für Sie, kedves olvasó, valószínűleg katona nem, nem itt úgyhogy die COLOP csuklón elkalandozik, auf esetében ami az, hogy nem kapott, vagy Barma Masken, amit még nem kapott.

ooBase fő Projekt Menedzser ablak : Bemutatja des Buddha ablak, ahonnan általában kezelni bármilyen ooBase Projekt. Egyes felhasználók von ooBase adatbázisok mások Altalit létrehozott lehet jobban Ismeri zu kapcsolótábla elülső végén, legtöbb felhasználó általában működik itt az az ablakon kereszt leírt, amit általában úgy neveznek, hogy “ooBase fő projekt az Menedzser ablak”.

“Entwurfsmodus / ki” Gomboti, és Űrlapnavigátort ablak : Két Schriftart eszközei von tervező. Wir keverjük formában össze Wasserstraßen zu navigieren általánosabb az, az amely tudja elindítani auf billentyűt F5.

“Form Controls” ES “További vezérlők” Eszköztárak : Hogyan lehet elérni velük.

Ugras oldal Tartalomjegyzék

További megjegyzések:

Először ist ….

Geschwafel

Az adatbázis szállított Open Office, verzió 2-ES (ES magasabb) ist feladatokat adatbázis tipikus NEM, és egyszerű olyan használni, Teljesítmény Hasonló liegen barm. Elfogadja SQL. CIMU cikkben von Fenti segítségért ooBase Mastering.

Adabas tapasztalatait Felejtsd bármely die kereskedelmi változat Open Office Open Office lépett 1. verzió 2 adatbázis Az, ooBase, össze fugg NEM, NEM Reg Vittek és már BE 3-I verzió.

Wir feledd: egész Openoffice csomag az, hogy eine nyílt forráskódú, ingyenes, beleértve ooBase. (AZT ist Latn ooBase nevezik “Base”.)

Ein Openoffice csomag elérhető nem csak Windows, Mac hanem és Linux. Már az használja Ubuntu. Valójában csinálok inkább az Ubuntu … milyen csodálatos érzés, hogy egyre Tavola Attol, hogy ein Szolga Microsoft. Ha Eljon ein Nickerchen, Amikor úgy döntenek, hogy kapcsolja ki az Összes az én Windows – dobozok, ott olyan dolgok hiányzik von szovegszerkesztes, táblázatok, adatbázisok (és néhány más alkalmazások) Amikor bekapcsolom von saját Linux doboz, én nem ist tudom, hogy nem Fenster … DE még mindig használja az alkalmazásokat Hasznos Windows auf. (A Firefox böngészési tevékenységet ugyanazon boldog körülményeket.)

szólva von csodálatos világ nyílt forráskódú Programm próbálta Mar nyílt forráskódú szoftverek Hardver és Arduino mikrokontroller ? A moka sok ha úgy tetszik, bütyköl Elektronika. És ha csak von Szoftver, ott van Multi-PlattformPascal nevű CVT elősegítik Amit az az ugyanazon oldalon, post az én Arduino Matter. FPC Jon változatban Fenster, Linux és Mac.

Ein Openoffice 2 kapsz egy ingyenes, Képes, Hasznos adatbázis-Programm. Ez abból Ered, hogy eine meglévő termék, HSQL. Idézni www.hsqldb.org :

„A csoport 2001-ben alakult …. Van …. kiadott Hut verzió az új adatbázis (RDMS) 2001 … Ein Projekt Elvezia áprilisától die Top 50 Rangsit között Source Projekt (100.000) 1.000.000 Letöltés több mint.

“(HSQL ist) teljesen szabadon használható és terjeszthető mir engedélyek (amelyek) szabványos alapján der BSD-Lizenz.”

(Kiigazított szöveg) re (egy korábbi verzióját) erneuerbarer amit …….http://www.openoffice.org/product/base.html … .. (az oldalt betölteni lehet lassú.)

„A BASE, akkor ….

 • ASJ TABLE adatok – ist módosíthatók, az igényeknek megfelelően
 • Karbantartás indexek asztalon az, hogy az adatok eléréséhez gyorsabb
 • Megtekintése asztalra és egy Szerkesztő RÁCS hozzáadása, és módosítása törlése rekordok
 • Készítsen lenyűgöző jelentéseket adataiból (BerichtsAssistent)
 • “Sofort” adatbázis-alkalmazásokat (Táblatündér) „A BASE, csak nem az adatok böngészhet, hanem …
  • Végezze egy- vagy több-oszlop féle
  • Részhalmazait adatok Nézet egyszerű (Egy kattintással) összetett vagy (Logik lekérdezés) szűrők
  • Készítsen hatásos lekérdezéseket, hogy új Mutassim meg az adatok Modon, beleértve és az összefoglalók többasztalos megtekintés
  • Készítsen jelentést von legkülönbözőbb formátumokban hat jelentés varázsló vagy Oracle Report Builder, Neven korábbi der Sun Report Builder, vagy SRB

  „BASE magában foglalja von teljes verzió der HSQL adatbázis Motor adattárolásra fájl XML. AZT ist elérheti dBASE fájlokat az egyszerű adatbázis Munk.

  „A fejlettebb követelményeknek, BASE sok népszerű adatbázis adatbázis natívan (Adabas, ADO, Microsoft Access, MySQL), vagy és bármilyen adatbázis iparági szabványos JDBC ODBC illesztőprogramokat. Ugyancsak támogatja bármely LDAP kompatibilis címjegyzék, valamint közös formátumot liegen, liegen például Microsoft Outlook, Microsoft
  Windows-és Mozilla.

  (Megjegyzés. Az Abban legalább esetben Zugang támogatás adatbázison tartalmaz belül hozzáférést die táblákat von lehetősége futtatásának Zugang bármely makrók kizárja, űrlapok, jelentések Ez több Egy liegen üveg des teljes fele ha belegondolunk.

  Eredetileg von http://sheepdogguides.com/fdb/fdb1main.htm . MENJ von honlapon http://www.forallworld.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Back to Top

Hey there!

Sign in

Forgot password?
Close
of

Processing files…