Wie man (einfach) Website

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Szerkezet egy Web oldal

Weboldalak valójában szövegfájlok “címkézett” szimbólumok jelentik felépítése, funkciója. Lehet készíteni, szerkesztése, weboldalak bármilyen szövegszerkesztővel, vagy szövegszerkesztő tetszik. Ein rendszer von kategória, az úgynevezett HTML (Hypertext Markup Language) nagyon logikus, nem nehéz megtanulni. Azonban nem kell folyékonyan beszél HTML annak érdekében, hogy hozzon Letra Web SAJÁT oldalain. Szám hivatkozás kifejlesztett egyszerűsíteni von folyamatot.

Az ikonok, képek, hang Moor, videoklipeket Web közös oldalakon valójában különálló fájlok Altalit említett Speciális Kodokai HTML. Ha az oldal megtekinthető von böngésző liegen például Firefox vagy az Internet Explorer, HTML ezeket Kodokai értelmezése szerint von böngésző, amely Huzza die Kulon fájlokat, majd az összeállítja von weboldalon űrlapot, hogy Vegre láthatom. Ezzel szemben modernen egy szövegszerkesztő, amelyben von szerkesztés, Nézet funkcio integrálva programot egy, die szöveg amelyben Minden, Grafiken, egy más ELEM tartalmaz dokumentumot, fájlt dokumentum. Ezért von folyamat létrehozása weboldalak kevesebb KÖZVETLEN ami ezzel egyenértékű szó Feldolgozó dokumentum.

HTML IRAs Oldalak

A szöveg továbbra ist die legfontosabb része von legtöbb weboldal IGY lesz az első elemének tekinthető. Eine szöveg egy egy Internetes oldal tartalmazASCII fájl, amely ein “jelölt” HTML Kodokai, általában egy HAS fájl NEVET, hogy vége“. html“. A “szövegtörzs” egyszerűen ki Kell az oldal azegyszerű Irni szöveges, die HTML- fájl. Használhatja bármilyen kényelmes, egyszerű szöveges Szerkesztő Irni HTML fájlok, die Simple Mac Notepad vagy von Windows például.

Meg kell tanulni HTML?

Ein Tanulás HTML MAGAD lehetővé TÉSZ, hogy ein weboldalakat Prüfgeräten. Nem Nehéz megtanulni Mann, ez egy nagyon logikus von rendszer,hogy egy bizonyos fellebbezést. Próbáld ki NeZi von Bevezető HTML b emutató , működő példák. Ez megmagyarázza, hogy az Összes lényeges elemeitHTML. Vannak szakaszok von szöveg formázását, Grafiken, hivatkozások, hängen, listák, táblázatok, Hutmacher színek, Mintaka, stb.

Azt nem Kell egy megvenni Web Szerkesztő Programm?

Nem igazán. Minden, szükséged Admiral egy Web böngésző van szövegszerkesztő számítógéphez hat. Nem lekötni Kell, hogy egy kereskedelmi Web Szerkesztő, hogy vagy előbb-utóbb lesz elavult szükség frissítés egy új verzió. szerkesztők Web azonban könnyen Letra vonzó weboldalak Tanulás nélkül HTML. Die igazából nem kell költeni ist die pénzt; ingyenes jó vannak web szerkesztők, hogy lehet letölteni, liegen auf Kompozer (Screenshot) , valamint aktuális kedvenc az, Firefox , Web amely böngésző, egy kényelmes, Web beépített Szerkesztő. liegend Ez die Munk eine zusätzliche tartozik Ez kože funkciók létrehozása, hivatkozások, terület kezelése, feltöltése oldal von szerveren, szövegszerkesztők Cascading Style Sheets , stb. Vannak olyanok heißt, Web-oldal alapú szerkesztők, hogy egy Minden belül web böngésző, könnyen használható például Google Sites .

HTML Sablonok

Ha nem akarod tanulni HTML azonnal Meg egy hozzon Letra weboldalak segítségével sablont Készítette valaki, hogy ein szükséges HTML Címkék, hogy vagy Irja BE Illessze ein szöveget sein. Csak Googles ” HTML sablonok ” vagy einer ” web sablonok ” megtalálja több ezer színes, szépen megtervezett sablonok letölthető.

Ha egy egyszerű tanár Keres sablonok osztályteremben weboldal építés, Lásd: Sablonok Használata Termelni Multimédia Web Publikálható Projekt , amely úgy Jon Letra, hogy eine feleségem AKI egy 5 fokozatú jung. Ez von sablonok létrehozása web egész oldalakon, több oldal összekapcsolódnak die Lanze von teljes navigációs gombok segítségével. Vannak Linkek, hogy letölthető egész szettek osztály-Projekt sablonok webhelyek megalkotásához liegen például von dia mutatja , ábécés Könyvek STB. Teljes lépésről lépésre tartalmazza.

A sablonok szerkesztése, AZT javasoljuk, NoteTab Fény , egy ingyenes Mehr fájl Szerkesztő, amely lehetővé TÉSZ von fájlok Kell egy sablont nyitni egyszerre végzi von keresést, Majd cserélje egy ki einer funkciót von fájlok egyszerre Vorlage. Nagy ein Változó Hutmacher, szöveg Farbe az egész egy egész Vorlage hozzátéve, Kep, hängen, Linkek, vagy Változó Grafik hängen fájl típusok vagy az egész egy többoldalas oldalon.

Néhány Tipp, Web oldalak létrehozása

Ha fejlődő weblapot egy egy szövegszerkesztőben, hogy Irni HTML Web böngésző kényelmes Tartan html-fájl megnyitása egy szövegszerkesztő (például von Notepad, NoteTab, vagy Simpletext) ugyanabban az időben. Az oldal megtekintéséhez, liegen Jelenik Meg böngészőben, akkor kattintson von böngésző ablak, Huzza sie Fájl Menut, Majd válassza von Fájl Megnyitása válasszuk html fájlt, Majd kattintson von Megnyitás. Ha változást szeretnél, akkor kattintson von szövegszerkesztő ablak, szerkeszteni html szöveg, mental er Majd kattintson von böngésző ablakában, Majd kattintson von Feltöltés gombra.

Lehet, hogy könnyebb, hogy Irja Art von szöveget ein kedvenc szövegszerkesztő, Halle érheti ihn, hogy ein helyesírás-ellenőrző, stb. Majd Másolja, Be Majd Illessze ein szöveget die Vorlage. Wir próbálja meg szöveget formázni der szövegszerkesztő, Minze az Összes formázás elveszik, ha szöveget von vágólapra másolni, kivéve ha “Speichern unter …” formátumban HTML, HTML AT Majd másold die Vorlage kódot. Inkább formázási Kodokai lehet ADNI, hogy ein szöveg Utan. Wir aggódj vonal hossz von sortörések; Figyelmen Böngészők hagyja a kocsi vissza Kivu, karaktereket sortörés automatikusan illetve Formazza egyéb die szöveget, hogy az ablak Szélesség (felhasználó ellenőrzött Altalit amely, die Szerző NEM). Kulon bekezdést, fügen Sie einen Tag <p> bekezdések között.

Tudja használni von szövegszerkesztő létrehozni, szerkeszteni HTML sablonok von biztos, hogy ein Mentes másként … csak TEXT formátumban.

Konvertáló szövegszerkesztő HTML fájlokat

Használhatja die “Save as HTML” parancs dokumentumok átalakítani von HTML. Ez automatikusan átalakítja von szöveg része die HTMLdokumentumot formátumban mental grafika egy Kulon mappable dokumentum. Ezért egyetlen Szot Feldolgozó dokumentum képek alakítható át HTMLdokumentum egy egy MAPP grafika; összetartja Oketa, akkor nem fognak elválni. Találjuk AZT, hogy nagyon HTML Altalit Készítette szövegszerkesztőZavar, nehezen olvasható von működik. Talan jobb, hogy egy weboldal Szerkesztő, például von Kompozer .

Megtalálni das Web Grafikus Oldalak

Az ikonok, Hutmacher Mintaka, képek, weboldalak valójában különálló fájlok Altalit említett Speciális Kodokai HTML. Ein grafikus fájlokat vagy GIF, JPG, PNG formátumban VAGY. Létrehozhat ilyen grafika, sok szempontból; például von Rajz Oketa egy Rajz Programm rögzítése képernyő felvételek, képek, Digitalis fényképezőgép, szkennelés, fényképekkel, illetve Lapos Alkotás egy szkenner, elfog egy videó képei Forrás, stb. Egy grafikus Szerkesztő Programm akkor lehet felhasználni, hogy eine fájlokat von szükséges PNG, GIF, JPG vagy formátumban. JPG formátumú fényképek LEGJOBB; PNG, GIF VAGY eine legjobb von vonalas rajzok, grafikonok.

Eine legegyszerűbb Modja annak, hogy az Disz grafika szerezze Seien Sie ein Web új ​​oldalak Celje, hogy más rögzítse azokat von weboldalak. BÁRMILYEN Grafik, hogy egy megjelenik weboldal könnyen elfoglalták, hogy megmentette saját használatra. Kell annya Csak Tennant hogy az egérmutatót helyezze die grafikus akarja, Torten lenyomva Gomboti az Eger (jobb Eger gomba PC n). Menü felugró Jelenik meg egy; vigye von mutatót válassza ki a “Bild speichern unter …” majd az engedje als gombját Eger. Ein “Speichern unter …” párbeszédablak Jelenik meg, amely ein NEVET von grafikus fájl (egy vagy .png .gif .jpg kiterjesztés, jelezve, hogy egy PNG, GIF, JPG vagy fájl típusa). Keres meg eine kívánt helyre, Majd kattintson von Mentes.

Mentett Grafika PNG, GIF, JPG vagy formátumban, készen alle, hogy ein Web-oldal használja; hogy megjelenjen egy ilyen Grafik az oldalon, mentsd csak meg eine grafikus fájl ugyanabban von könyvtárban (Mappa) liegen HTML fájlt, Majd hinzufügen hozzá HTML fájl egy kép hivatkozási Címke <img src = “FILE NAME OF GRAPHIC”> Ahola von fájlnév ein grafikus helyébe von teljes fájl die grafikus neve. Például ha neve die grafikus fájl “mypicture.jpg” akkor von HTML kódot, olvassuk <img src = “mypicture.jpg”>.

Sok források von grafika az Interneten. A keresőket, Keres hogy meg a “clip art” vagy “ingyenes kép” vagy von “képek”. Egy kényelmes Modja annak, hogy meg a képeket Keres, hogy használja zu Google képkereső vagy AltaVista kép KERESŐ von http://www.altavista.com/r?L10 . Egy vagy több keresés Írjuk kifejezéseket BE und ez-Schema Diese eredmények vissza KERESŐ illusztrált listáját MINIATUR adja nézet (ZIP kis méretű bélyeg képeket) Minden-Schema Diese Talal.

IGY hat SAJÁT, Digitális Képek

Két alapvető Modon, hogy ein saját digitális képek megjelenítéséhez von weboldalon: használja von Digitalis fényképezőgép von képeket, vagy egy használjon szkennert fényképek, vagy más Lapos Masol Matter. Kümmern Digitalis fényképezőgépek, szkennerek már mich széles Korben rendelkezésre álló, viszonylag Olcsó.

Egy digitális fényképezőgép Idealis portrék Vevo, Grafiken, osztálytermi Tevékenységek, kirándulások. Ein legtöbb Jon egy Kabel, Szoftver AT képeket von számítógépre. Eine legtöbb kamera mentale képeket fájlokat JPG, geben die formátumot használják von képek az Interneten. Azonban von legtöbb digitális fényképezőgép von képeket, hogy nagy ahhoz Tüll, hogy egy elférjen Web oldalt, Majd Tüll sokáig, hogy ein kijelző von használható egy grafikus Szerkesztő Termes Programm, das kép vagy csökkenti, hogy egy könnyebben kezelhető méret. Javasoljuk AZT, hogy használja Freeware – Software Picasa erre zu feladatra; az “Export” funkcio automatikusan csökkenti von méretét egy egész Mapp hat képek méretét, hogy kijelölje, Majd mint egy Oketa Kulon mappable – nagyon kényelmes.

Egy színes szkenner Idealis szkennelés nyomtatott képek magazinok, Lapos mu, Mint festmények, rajzok. Szkennerek SAJÁT Szoftver – Lásd von szkenner dokumentációját, hogy megtanulják, Hogyan Kell működtetni. Elkezdi Mielőtt die szkennelést, felbontása die szkennelés BE állítsa 72 dpi, 75 dpi felbontás vagy (dpi = dots per inch). (Koves die szkenner utasításokat, hogy megtanulják, Kell Hogyan beállítani der felbontást). Ez AZT eredményei, képek ‚életnagyságú„vagyis olyan Nagy liegen eredeti tárgy szkennelt. Hogy die Regelung Diese Nagyobb, hogy az élet-méretét, die szkennelési felbontás beállíthatja Nagyobb, liegen 75 dpi; hogy die Regelung Diese kisebb, hogy az élet-méretét, die szkennelési felbontást beállíthatja kevesebb, 75 liegen dpi. Eine legtöbb szkenner Tudja beolvasott képek Wartung von különböző formátumok: JPG formatum általában a legjobb választás. Ha Wartung beolvasott képet, válassza JPG zu “formatum” legördülő menüben von Mentes párbeszédpanel. Azonban ha Web-Szerkesztő, például von SeaMonkey, szúrhat sein, vagy Másolja BE, Grafiken Pixel Minden méretű Majd méretezd át Oketa, mint egy szövegszerkesztő Huzza die “kezeli” die sarkoknál.

Változó grafikus formátumok

Ein grafika pedig ikonok jelennek meg a weboldalak Kulon fájlokat, kell hogy vagy PNG, GIF, JPG vagy formátumban. Ein képek kivágása vagy átalakítani egyik formátumból von másikba, akkor használjon egy ingyenes Grafik – Programm liegen például von Graphic Converter für Mac, vagy Paint (egy egyszerű grafikus Szerkesztő, hogy Jon számítógép) vagy Irfanview Sie Windows.

Ein választás között, PNG, GIF, JPG vagy formátumban Attol fugg, hogy ein termeszet von grafikus. A GIF formatum leghatékonyabb az Éles számítógép Altalit generált diagramok, grafikonok, Lapos színes rajzfilm-szerű rajzok, PNG fogantyúk színek pontosabb, jobb, ha végzett Abschattungen, JPG leghatékonyabb von Digitalis fényképek hat rögzített videó keretek, Egyéb Photos Das termeszet Tárgyak. Használja von megfelelő formátumban adja a legjobb képminőséget hat legkisebb fájlméret, amely minimálisra csökkenti von szükséges IDOT, hogy meg a képeket tekintse der lassú Internet Kapcsolat.

GIF ist lehet AnimAlt képeket fognak játszani bármilyen böngészőből Anelka Kiegészítők steckbar, vagy valamilyen intézkedés von nézői. Használom Screen-O-Matic , egyetem ingyen-kattintson die Screen – Capture – felvételi Windows Mac számítógépek vagy nem telepíthető. Használhatja, hogy az elfog animációs képernyő kijelző bármely Programm. Nagyon kényelmes.

Megnyitni egy képet, amen egy grafikus Szerkesztő Programm vagy:

(A) die kép Huzza von Ikont, illetve Adja sie tetején der ikon von grafikus Szerkesztő Programm
vagy
(B) DOB (az DUPLAN kattintson ikonra) von grafikus Szerkesztő programot, Majd válassza des Fájl menüben parancsot Keres Megnyitás meg eine kívánt fájlt, die fájl nie Majd duplán kattintson.

Megmenteni egy grafikus fájlt, GIF, PNG formátumban vagy (a legjobb számítógépes grafika)

Válassza ki a Fájl -> Mentes másként … Pontot, Majd GIF PNG formatum vagy előugró menüben navigálni, hogy egy másik Könyvtár ha szükséges, Majd kattintson von Mentes gombra.

Megmenteni egy grafikus formátumban JPGDatei (eine legjobb von Folyamatos tónusú szkennelt fotók Video képernyők)

Fájl Válassza ki -> … másként Mentes Pontot, JPG formatum előugró menüben Majd navigálni, Egy másik Könyvtár hogy ha szükséges, die Mentes gombra kattintson Majd.

Ein Schema dieser ugyanabban fájlokat der könyvtárban (mappa) liegen fájlok html; amely az leegyszerűsíti Összekötő, valamint Mozgó weboldalak, képek

Hozzátéve, hängen, Video

Ha Van egy számítógépes modellt, hogy egy Jon mikrofon (Macintosh PC vagy hangkártya) könnyen hangok rögzítése, Majd hozzá das Web hinzufügen oldal. Például, rögzíthet egy szóbeli elbeszélés, használatával zu kis mikrofon, AMI számítógép, vagy rögzíthet, zene VAGY hängen, eine Magno vagy CD lejátszó.

1. Szükséged lesz egy hängen felvevő / lejátszó Programm megmentheti ami mp3 formátumban, ingyenes Kiváló die Audacity Programm vagy Mac PC például. (Vagy, akkor használja die hangrögzítő, gibt den számítógép Programok / kellékek / szórakozás / Hang Felvevő der nagyobbak csak megmenti, WAV formatum).

2. Csatlakoztassa von mikrofont von vissza von számítógép hat kicsi, kerek jack, amelynek egy egy képet Mikrofon. Ha felvételt eine Magno vagy CD lejátszó, Be csatlakoztatás von kimenet ein mikrofon bemenet. (Meg kell szereznie von megfelelő csatlakozó Kabel, amely Radio Shack).

3. Starten Sie hangrögzítő programot. Köves utasításokat az, hogy rögzíteni von hangok. Seien Sie ein hangerőt, hogy Állítsa tiszta von felvételi. Mentsd vagy meg a hängen fájlok mp3 wav formátumban. Helyezze fájlokat ugyanabban von könyvtárban liegen HTML, valamint von grafikus fájlokat zu hängen.

4. Hängen játszani das Web oldal, hozzon Letra egy hivatkozást, hogy ein fájlt. Például ha geistige hangfájlt, liegen die “sound1.mp3” akkor adjunk hozzá, hogy ez Web oldal:

Kattintson <a href=”sound1.mp3″> hier </ a>, hogy hallja von hangot, nem Moor.

Ez egy létrehoz hivatkozást von hangot, der „sound1. mp3 „feltételezve, hogy ein tárolt ugyanabban von könyvtárban liegen oldalon hívó.

Kattintson ide , hogy hallja von hangot Byte.

Rákattint felhasználó Amikor des linkre, letölti böngésző akkor des fájlt, Ki fájl úgy kiterjesztését Nez, die típusú meghatározó Erre alkalmazás Segítőfájl, Leiter (ha már nincs Nyitva) aufzuhängen fájlt Majd játszik betölti.

AZT ist megteheti, hogy integrálja zu hängen lejátszó egyenesen von weboldal használatával egy “beágyazott” Játék vezérlő:

<Embed src = “geetar.mid” width = 144 height = 25 autostart = false>

Ahola hat “geetar.mid” die neve hängen fájlt. Ez egy kis TESZ Játék adatkezelő oldalon az, az amely lehetővé TÉSZ olvasó számára, hogy ein Start-Stoppzu hängen. Sei Állítsa ein Szélesség hat számok, hogy illeszkedjen hängen vezérlő. Itt Egy LDPE, Egy másik hängen fájlt ha.

Ez működik, csak von legújabb verziójú böngészők. Ein hátránya ennek von módszernek, hogy AZT hangot, letöltések, erinnern az oldal tekinteni, függetlenül Attol, hogy az olvasó Kivan játszani. Ez lelassíthatja von megtekintését oldalak, különösen das Internet Kapcsolat lassú.

Videó hozzáadása pontosan olyan, hozzátéve liegen, hängen, kivéve, hogy egy von fájl nevét kell hivatkoznia videó fájlt, például egy MPEG, MOV, WMV, AVI vagy fájlt. Eine legtöbb digitális kamera Képes kis videók Größe, formátuma alkalmas Web egy oldal. Beágyazott videó működik, mint egy beágyazott hängen, kivéve, hogy ein Szélesség, meg kell egyeznie die Videogröße teljes Keret, valamint von vezérlő Aljan. Itt egy egy LDPE videó lejátszó használata HTML:

<Embed src = “fireworks.mpg” width = 320 height = 260 autostart = false>

Tesztelés az Oldal

Nem rendelkezik internetkapcsolattal? Nem Kell aggódni!. Weboldalak lehet tervezni, kialakítani von tesztelt bármilyen asztali számítógép, amely egy Képes futtatni szabványos webböngésző, Akari egyik az, hogy nem az csatlakozik Internethez. Böngészők Spitze OJ “helyi way” egy önálló, számítógép, Bar, Internet Kapcsolat nélkül, nyilvánvalóan ez nem lehet hozzáférési Külső oldal, oldalak, amelyek Rezidens Tavola számítógépek Gastgeber. TUD böngésző Azonban olvasni kijelzőn die “helyi” – auf tárolt fájlokat az, hogy ugyanaz von gép, segítségével von Fájl Megnyitása … parancsot von Fájl menüben nyissa meg von HTML fájlok. Ez az, hogy az Hogyan tesztelje oldalt, hogy Lásd, hogy ki Hogyan néznek, hogy minden rendben működik. Html Csak fájlok, grafikus Schema Diese hängen fájlokat ugyanabban der könyvtárban (mappa).

Lehet még egy fontolóra Web böngésző, mint egy Low-End-Multimedia prezentáció önálló használata rendszer az osztályteremben, vagy számítógépes laborban. Web böngésző ingyenes támogatása; die formázott szöveg, színes grafika, die digitalizált hangok Video; állnak rendelkezésre, az Azon Geist verziók PC, Mac; die előadások IGY előállított vagy könnyen átalakítható között PC n vagy Mac formátumok und készen alle, hogy “az Interneten” ha hozzáférése van egy webkiszolgálóra. Weboldalak lehet szétosztani, CD-R olvassa er lemezek USB meghajtókat vagy az, vagy helyi hálózaton fájlszerver. Mert hat sebesség, Kapazität für USB-meghajtók lemezek különösen jó az oldal, sok nagy grafika, hängen, Kep, vagy videó klipek.

Megjegyzés: ha PC alapú CD-Iro R ( “IRO”), hogy készítsen Web oldalak CD-R játszik Geist auf PC, Mac (Mac kihasználva Kepes olvasni von használat esetén) győződjön meg Rolle, hogy korlátozzák az Összes HTML Schema Diese hängen fájl nevek 8 karakter 3 karakteres kiterjesztés (például “page1.htm”). Különben régebbi Mac nem az lesz Képes olvasni oldalon.

Találni egy Fogadó, hogy az Szolgálja Oldalt

Annak érdekében, hogy ein Web oldalak, hogy az valóban das Internet IGY elérhető lesz az az egész Interneten von felhasználók számára világon, biztos Rezidens webkiszolgálóra. Lehet elméletileg futtatni das Web saját Szerver von saját PC-n, die aztán inkább hagytam 24/7 ami fájdalom.
Szám kereskedelmi szolgáltatók Internet (ISP) illetve Internetes vállalatok, Google biztosítja weboldal liegen (eine “Homepage”) Quadratisch ügyfeleik számára; nem ritka, hogy HAS ingyenes 10 bis 30 Mbyte (eine Google-Anzeige 100 Mbyte!) még több Hely elérhető felár ellenében. Lásd der Szolgáltató dokumentációjában Talal További információt. Google Egy-KERESÉS die Szolgáltató NEVET, valamint die “Web oldal személyes” További információk. Nézd von szakasz CIMU valamit, liegen die “Csatlakoztatás A helyen” “Webhely Management”, “Fájlok Feltöltése”, “Annaka Meghatározása URL”, “Összekapcsolása A Lapok” “Publikálni Web Oldal” vagy valami ilyesmi. (Ez részben címek Venn Verizon dokumentáció Webserver; mehr mehr Internetszolgáltató Hasznos Terminologie).

Ein legtöbb weboldal Online-Hostern van egy “webhely Építő” amely lehetővé TÉSZ, hogy építeni weboldalak Online használata böngésző csak egy. Ein Google például von könnyen használható Oldalak Google . – itt van egy egyszerű, Kezdőlap oldalt én hoztam Letra 2008-ban. A nagy előnye ennek von módszernek, hogy NEM Kell találnunk egy Fogadó, hogy szolgálni, oldalt – oldalt fejleszteni automatikusan házigazdája, ugyanazon von helyszínen, nagyban egyszerűsíti von szerkesztés / feltöltés / view ciklus Mert egyetlen Software (Web böngésző) valamint von weboldal létrehozásához használt, szerkesztése, feltöltése, illetve megtekinthetjük von fejlődő oldalon. Azonban segítségével Website-Builder, liegen ez Kotel arra, hogy az HAS webhely; lehet, hogy nem egy egyszerű lesz Modja annak, hogy AT helyszínen, hogy egy új Szerver von jövőben. Javaslom AZT, hogy ein helyen Letra hozzon von saját számítógép, egy példánya maradjon von fájlokat MAGAD, Majd tolyl Art fájlokat, hogy ein Web Szerver. IGY egyszerűen feltölteni von fájlokat egy új Szerver bármikor megváltoztatja az jövőben ISP.

Az oldalak feltöltése

Fejleszteni von weboldalak nem elérhető, vagy egy web Szerkesztő, vagy írásban, közvetlenül von HTML bin az eredményeket feltölteni Kell, hogy Web Szerver. Ein Web-szerkesztők legtöbb, például von Kompozer , beépített feltöltő, Majd hogy csatlakoztassa közvetlenül von Szerver IGY egy egyszerű, egy gombos működtetés, hogy Art und Weise Sie töltsd ist szerkeszti. Azonban van, hogy ein megfelelő Szerver előtt állítsa als Zement, der felhasználónév, Benutzername Kennwort. Nézd meg a Fogadó dokumentációjában Talal információt. Itt egy Pelda von Kompozer “helyek Kiadó” párbeszédablak, mutatja, hogy Kell milyen típusú információk ADNI. Ha több mint egy Fogadó, hogy az tegye közzé Oldalak, vegye figyelembe, hogy több Fogadó konfigurációk die “Kiadó helyek” listáján Ball mindegyik saját Fogadó CIM felhasználói név, vagy Benutzername Kennwort.

Néhány házigazdák lehetővé TÉSZ, hogy használja Kulon programot feltöltés FTP (FTP = File Transfer Protocol) például WSFTP LE , VAGY WinSCP , Oktatási célokra. Ez von programok lehetővé teszik, hogy ein feltöltés egész mappák, fájlok egyszerre IGY viszonylag könnyű feltöltés, Letöltés egy egész korábban kifejlesztett oldalon, vagy egy költözzön oldal, Web szerverről egy von másikra. Persze, AZT ist feltölteni egyetlen oldal kép vagy, például, hogy kijavítsa von Hibat. Kell Újra beállítani ezeket von programokat von megfelelő Szerver Zement, der felhasználónév, Benutzername Kennwort.

Üzleti vagy szakmai célokra hat társaság működhet egy vagy az iskolai rendszer központi Web Szerver működtetett Altalit Internetes Adminisztrátor; Ebben az csak esetben általában nyújtsák Seien Sie ein fájlok HTML, Grafiken, hogy ein Web-Szerver rendszergazdai USB CD-R vagy egy meghajtóra, OK vigyáznak Majd Majd als Web RAKOM szerveren. Kérdezd Oketa meg, hogy közöljék Onnela URL Strahl (Internetes Zement), ha az von Szerver.

vorwärts

Robert Meningitis “HTML5 Leitfaden für Anfänger” ( websitesetup.org/html5-beginners-guide ) gyönyörűen egy kialakított Oktatási helyszínen, hogyfeltárja von legújabb megtestesülése HTML, HTML5 nevezetesen, amely javult támogatása von legújabb Multimédias. John Stevens Web Development& Design 101 kiterjed WebsiteDesign segítségével von honlap Építők , tartalomkezelő rendszerek .

Forrás eredeti http://terpconnect.umd.edu/~toh/HowToMakeAWebPage.html .

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.